26 & 27 februari 2025 : Nekkerhal Mechelen

B-bot.nl

B-Bot.nl en IRIS Connect

Over ons

Op de SETT 2025 presenteren wij oplossingen voor twee grote uitdagingen in het onderwijs: de integratie van technologie in de klas en de professionele ontwikkeling van leerkrachten. Met B-Bot.nl en IRIS Connect bieden wij gerichte ondersteuning.

B-Bot.nl is ontstaan vanuit de urgentie dat basisscholen meer moeten doen met STEAM-onderwijs (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics). Veel scholen weten echter niet goed hoe zij ICT en technologie in de klas kunnen inzetten, terwijl digitale vaardigheden steeds belangrijker worden voor de toekomst van onze kinderen. Onze educatieve robots helpen scholen dit probleem op te lossen door kinderen op een speelse manier te leren programmeren en probleemoplossend te denken.

Met IRIS Connect bieden we een krachtige oplossing om de kwaliteit van lesgeven continu te verbeteren door middel van videocoaching. IRIS Connect verhoogt de kwaliteit van lesgeven, stimuleert een cultuur van leven lang leren binnen het team en ondersteunt leerkrachten bij hun professionele ontwikkeling. Het platform stelt leerkrachten in staat hun lessen op te nemen, veilig op te slaan, en op hun eigen tempo te reflecteren en zich verder te ontwikkelen. Dit creëert een cultuur van voortdurende verbetering en samenwerking, waarbij iedere les een kans is om te leren en te groeien.

Bezoek ons op de SETT 2025 en ontdek hoe wij samen het onderwijs van morgen vormgeven!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!