26 & 27 februari 2025 : Nekkerhal Mechelen

De Koptelefoon
De Koptelefoon

De Koptelefoon

Over ons

De Koptelefoon is de go-to expert voor een waaier aan hoofdtelefoons, geluidswerende oorkappen, en gehoorbescherming. Vanuit Gent, België, bieden we een uitgebreid gamma aan hoofdtelefoons die perfect zijn voor kinderen van elke leeftijd. We hebben de pasvorm van verschillende modellen zo ontworpen dat ze naadloos aansluiten op de kleinere hoofdjes.

Wist ge dat al meer dan 8500 scholen in Nederland en België kiezen voor De Koptelefoon als hun vaste leverancier? In overleg met deze scholen hebben we onze producten afgestemd op de noden van het gebruik in de klas. We vervaardigen ons eigen DKT Eduline merk rechtstreeks in onze fabrieken, met enkel uw wensen en vereisten in gedachten. Dit in tegenstelling tot andere leveranciers die een standaardproduct in China aankopen en dan beweren dat het geschikt is voor het onderwijs.

Bij De Koptelefoon bestelt u vertrouwd en krijgt u de LAAGSTE PRIJS GARANTIE op kwaliteitsproducten. Bestellen kan al vanaf één stuk zonder minimale afname. Waar mogelijk passen we kwantumkortingen toe die meteen in uw bestelling verrekend worden. Voor bestellingen boven de €200,00 rekenen we geen verzendkosten aan. Plus, we leveren snel en onze prijzen zijn inclusief btw, wel zo helder.

Hebt u vragen of hebt u hulp nodig bij het kiezen van het juiste model? Bel gerust naar 09 277 1026. Onze deskundigen staan klaar om u te adviseren en de beste keuze voor uw situatie te vinden.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!