26 & 27 februari 2025 : Nekkerhal Mechelen

WWF-België
WWF-België

WWF-België

Over ons

WWF-scholen biedt gratis te bestellen / downloaden lesmateriaal en gratis workshops aan voor leerkrachten van het lager en secundair onderwijs. Ons doel is klimaat- en milieu-educatie toegankelijk te maken voor alle leerkrachten leerlingen. Onze thema’s gaan over de klimaatverandering, (plastic)vervuiling, de biodiversiteit, ontbossing / bebossing, duurzame voeding, enzovoort.

Nieuws

Vacatures

Word vrijwilliger bij WWF als animator in scholen in je regio!

Ben jij er ook van overtuigd dat de bewustwording en inzet van jongeren onmisbaar is voor de bescherming van onze planeet?

Ben je op zoek naar een betaalde, flexibele en zinvolle vrijwilligersactiviteit?

Dan is dit (aanbod) wellicht iets voor jou!

De jeugdafdeling van WWF-België heeft als doel jongeren van 6 tot 18 jaar te sensibiliseren en te betrekken bij milieu-gerelateerde problematieken.

We geven verschillende workshops in lagere en middelbare scholen in heel België over verschillende thema’s die te maken hebben met het milieu.

Hiervoor zijn we op zoek naar animatoren die deze workshops willen begeleiden tijdens het schooljaar, maar ook om ons een handje te helpen bij verschillende evenementen binnen het departement.

meer info:

https://wwf.be/nl/jobs/volunteer-animator

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!