26 & 27 februari 2025 : Nekkerhal Mechelen

AInspiratie voor taalleerkrachten

Hoe kan AI de taalleerkracht ondersteunen bij het ontwerpen van lessen en lesmaterialen en hoe kan je als taalleerkracht met AI aan de slag in de klas? Dit zijn de twee belangrijkste vragen waarop we in deze workshop proberen een antwoord te bieden.

In de workshop krijg je een steekkaart van praktische tools die jou als leerkracht kunnen ondersteunen bij het voorbereiden van je lessen. Daarnaast kijken we ook naar hoe je AI zinvol kan inzetten in de klas met je leerlingen. Is AI gebruiken nu echt de poorten naar fraude wagenwijd openzetten? Of liggen er mooie kansen om hiermee écht iets te doen in de lessen?

Je krijgt inspirerende voorbeelden van hoe je zelf meteen met AI aan de slag kan, recht uit de lespraktijk. De voorbeelden komen uit Engelse lessen, maar de meeste tools kunnen ook in de lessen Frans, Duits, Nederlands of eender welke andere taal gebruikt worden. We denken ook na over een kader om AI te integreren in je opdrachten voor de leerlingen, een uitnodiging voor het “omdenken” van je lessen dus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!