26 & 27 februari 2025 : Nekkerhal Mechelen

Als de verandering echt vastloopt in je school

Praktische informatie

Soms loopt de dynamiek tijdens een veranderingstraject vast en beweegt er niets meer. Dat zie je niet meteen in de formele, gestructureerde bovenstroomaanpak maar wel in de onverwachte bewegingen in de onderstroom van de school. Je kunt er niet altijd je vinger op leggen maar je voelt met zijn allen dat er onder de waterlijn dingen spelen. In deze workshop doe je als directie, beleidsmedewerker of coördinator inzichten op hoe je de energie in je schoolteam terug kan laten stromen. Je leert welke impact relationele bedrading heeft op je team tijdens veranderprocessen. Daarnaast leer je jouw focus te verleggen van, de afzonderlijke onderdelen in je schoolorganisatie, naar de verbinding ertussen. Door deze switch te maken kan er terug beweging komen in het levend systeem van je school.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

*KO = kleuteronderwijs; LO = lager onderwijs; SO = secundair onderwijs; HO = hoger onderwijs; VO = volwassenenonderwijs; BULO / BUSO = buitengewoon onderwijs

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!